share me your kiss !
Kalo kata dinda sih, bukan masalah bisa move on, tapi emang harus move up!
& setidaknya, berpura-pura tersenyum lebih baik daripada tidak tersenyum sama sekali  

Kalo kata dinda sih, bukan masalah bisa move on, tapi emang harus move up!
& setidaknya, berpura-pura tersenyum lebih baik daripada tidak tersenyum sama sekali 

This is my style
How about you
#watch #branded #ori

This is my style
How about you
#watch #branded #ori

Pelajaran yang penting banget & perlu diinget adalah, never trust a bitch….sekali aja percaya, dia bisa banget ngehancurin semua yang uda kamu bangun, harga diri, bahkan hidupmu
Well….a bitch is just a bitch, let them stay on trash!! – View on Path.

Pelajaran yang penting banget & perlu diinget adalah, never trust a bitch….sekali aja percaya, dia bisa banget ngehancurin semua yang uda kamu bangun, harga diri, bahkan hidupmu
Well….a bitch is just a bitch, let them stay on trash!! – View on Path.

Expecting another people too much will hurt your heart & soul, so.. give more, love more & expecting less
Cheer up! Life must go on
#latepost #yesterdaylunch with 4 others (at KFC Jember)

Expecting another people too much will hurt your heart & soul, so.. give more, love more & expecting less
Cheer up! Life must go on
#latepost #yesterdaylunch with 4 others (at KFC Jember)

Listening to Penipu Hati by Tata Janeeta

with Dyah – Preview it on Path.

Traditional crew (tanpa tiwi, tapi ya anggep aja ada)

Traditional crew (tanpa tiwi, tapi ya anggep aja ada)

#latepost #lastnight #dinner
Well guys, happy girls use their smile to change the world & never let the world or just a single bad moment change their smile into tears :) (at Resto Legian Ayam Goreng & Seafood)

#latepost #lastnight #dinner
Well guys, happy girls use their smile to change the world & never let the world or just a single bad moment change their smile into tears :) (at Resto Legian Ayam Goreng & Seafood)

dinda cantik, aku cantik, tapi aji yang paling cantik with Tri Aji and Dinda at Legian Ikan Bakar & Ayam Goreng – View on Path.

dinda cantik, aku cantik, tapi aji yang paling cantik with Tri Aji and Dinda at Legian Ikan Bakar & Ayam Goreng – View on Path.

How how how
Before & after me at Pesona Regency AC.05 – View on Path.

How how how
Before & after me at Pesona Regency AC.05 – View on Path.

Pikir pendek, be happy for who you are &
Be yourself because everyone is already taken

Pikir pendek, be happy for who you are &
Be yourself because everyone is already taken